Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Öl- och whiskymässan 2017

Rök, rökigare, rökigast. Besk, beskare, beskast.. Malt, maltigare, maltigast... Begreppen är många när det gäller öl och whisky. Nu erbjuder vi dig möjligheten att fördjupa dig i dessa drycker när Piteå äntligen får ”sin egen” öl- och whiskymässa.

Det kommer att finnas öl och whisky från småskaliga tillverkare och destillatörer tillsammans med en del unika whiskytappningar, ett eldorado för den öl- och whiskyintresserade!


Hur går det till?
Som besökare köper du ett häfte med 15 dryckeskuponger. Du går runt bland utställarna och väljer vad du vill smaka och beroende på vad du väljer så kostar det olika antal kuponger. Du kan endast betala med kuponger och i priser ingår 15 dryckeskuponger och garderobsavgift.

Häfte 15 kuponger - förköp 300:-
Häfte 15 kuponger - på plats 350:-

Whiskyutställarna serverar dig 2 cl som provsmak.
Ölutställarna serverar dig 6-7 cl som provsmak.


Provningar

13.00 Ölprovning Pris: 300:-/p
15.00 Whiskyprovning Pris: 375:-/p

 

Förboka gärna för att säkra din plats.

Om ölprovningen

Öl är inte vad det än gång var. Tidigare var det enbart en törstsläckare och berusningsdryck, men under det senaste decenniet har ölen också tagit plats i de fina salongerna.

Systembolagets småpartisläpp är ett bra exempel på detta, entusiasterna köar för att få tag på dessa specialöl som släpps i begränsade volymer en till två gånger per månad.

På den här provningen får ni prova det bästa ur småpartisläppen i februari. Ölen avnjuts tillsammans med matchande tilltugg.

Provningsledare: Erik Grödah

Om Whiskyprovningen

För tredje året i rad håller Tommy Calner en provning med utvalda single cask buteljeringar från Scotch Malt Whisky Society. Häng med på en spännande resa bland dofter och smaker från såväl kändisar som "doldisar" bland de skotska whiskydestillerierna.

Provningsledare: Tommy Calner


Erbjudande restaurang 1906

Boka gärna bord på 1906 och ta del av erbjudandet på "kockens val" av 3-rättersmeny.

Förrätt

Karamelliserad chèvre med polkabetor, honungsvinägrett, rostade valnötter och surdegsbröd

Varmrätt

Grillad slaktarstek (180 g) med persiljestekt portabellosvamp, husets varma bearnaisesås samt färska pommes frites toppade med parmesan

Dessert

Husets cookie dough glass med mini choklad chip cookie samt lättvispad grädde

Pris: 399:-

 

Okt 28

Club 40

NYHET!

Höstens nyhet stavas CLUB 40 och är den festkvällen som ingen över 35 år får missa!

Läs mer
Okt 28

Vinmässa

Smaka, njut och lär dig mer!

Följ med på en resa i vinernas värld - smaka, njut och lär dig mer. Utställarna serverar smakprover och berättar mer om de olika vinerna.

Läs mer
Nov 03

After Work

Nu kör vi igen!

Äntligen fredag och återigen dags för After Work, en populär avslutning på arbetsveckan tillsammans med vänner och kollegor!

Läs mer
Nov 10

Fars Dag

Erbjudande

Vi älskar pappor och tycker att de förtjänar att bli uppvaktade under denna helg. För att alla ska ha möjlighet att ta del av Fars Dagserbjudandet så firar vi papporna hela helgen.

Läs mer