Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Kökschef

Restaurangen är under ständig utveckling och nu söker vi en hungrig kökschef som vill driva verksamheten framåt.

Piteå Stadshotell är ett fyrstjärnigt affärs- & konferenshotell i hjärtat av Piteå. Under sommaren byter hotellet skepnad och blir navet för såväl ortsbor som turister. Genom åren har vi lärt oss vad som uppskattas mest; trevligt boende, god mat och bra service. Krångligare än så är det inte.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att utveckla och kvalitetssäkra verksamheten, bemästra matlagning under högtryck samt att leda teamet i köket.

Personliga egenskaper

Vi söker dig med stor passion för mat som värdesätter bra råvaror och ständigt söker nya influenser. Som person ser vi gärna att du är engagerad, organiserad och tycker om att arbeta nära dina kollegor i ett högt tempo. I och med att vår arbetsfilosofi alltid är att sätta gästen i fokus är det viktigt med hög social kompetens samt målsättningen att alltid försöka överträffa gästernas förväntan.

Erfarenhet

- Utbildning inom hotell & restaurang
- Minst 3 års arbetslivserfarenhet

Det är även meriterande om du tidigare arbetat med en ledande befattning.

Vi söker även vanliga kockar

Är du intresserad av att arbeta som kock tillsammans med oss så söker vi även rutinerade kockar som brinner för att laga mat och leverera förstklassig mat till restaurangens gäster. Skicka din ansökan till nedstående kontakt.

Arbetstid: Heltid

Har du frågor om tjänsten: Kontakta Johanna Lundström, 070 – 101 69 09

Ansökan sänds till: johanna.lundstrom@piteastadshotell.com

Sista ansökningsdag: 22 maj 2017