Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Kock

Vill du vara med på vår resa och utveckla hotellet tillsammans med oss? 

Piteå Stadshotell är ett 4-stjärnigt cityhotell i hjärtat av Piteå. Hos oss ligger fokus på personligt bemötande och gästnöjdhet. Hit kommer de som vill ha ett trevligt boende med närhet till restauranger, nattliv och shopping. Hotellet har en anrik interiör med modernt utbud och är en naturlig mötesplats för såväl Piteåbor som affärsresenärer. Piteå Stadshotell är under ständig utveckling och under 2018 kommer vi att expandera verksamheten.

Vad söker vi?
Just nu söker vi nyfikna och kreativa kockar med ambitionen att alltid överträffa gästens förväntan.

Vi expanderar nu vår verksamhet och kommer att fördubbla kapaciteten i Restaurang 1906. I och med det behöver vi bli fler! Är du ute efter ett stimulerande och varierat arbete där förmågan att improvisera, komma med egna idéer och ta egna initiativ premieras? Då kan det här vara jobbet för dig.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att kunna bemästra matlagning under högtryck och leverera rätter av hög kvalité. Vi serverar allt från husmanskost till 7 rätters avsmakningsmenyer.

Som kock arbetar du tillsammans med likasinnade vilket kräver god samarbetsförmåga, arbetsglädje och tillit.

Personliga egenskaper
Vi söker dig med stor passion för mat som värdesätter bra råvaror och ständigt söker nya influenser. Som person ser vi gärna att du är engagerad, flexibel och tycker om att arbeta i ett högt tempo. I och med att vår arbetsfilosofi är att alltid sätta gästen i fokus är det viktigt med hög social kompetens, en positiv inställning samt målsättningen att alltid bjuda gästerna på en trevlig smakupplevelse.

Erfarenhet
Kockutbildning eller likvärdig utbildning

Arbetstid: Tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse
Har du frågor om tjänsten: Kontakta kökschef Rodrigo Nilsson, rodrigo.nilsson@piteastadshotell.com
Ansökan sänds till: rodrigo.nilsson@piteastadshotell.com
Sista ansökningsdag: 2018-04-23
Vänligen notera: Kandidater för intervju kan komma att kallas löpande innan ansökningstiden har gått ut.