Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

Receptionist

Piteå Stadshotell är ett fyrstjärnigt affärs- & konferenshotell i hjärtat av Piteå. Under sommaren byter hotellet skepnad och blir navet  för såväl ortsbor som turister. Genom åren har vi lärt oss vad som uppskattas mest; trevligt boende, god mat och bra service. Krångligare än så är det inte.

Vad söker vi?
Just nu söker vi dig som under sommaren vill bli en del av vårt härliga team och vara vårt ansikte utåt i receptionen på Piteå Stadshotell.

Arbetsuppgifter
Tjänsten består av sedvanliga receptionsuppgifter såsom incheckning, utcheckning, bokningar och service till gäster. Tjänsten innebär både kvälls och helgarbete.

Personliga egenskaper
Vi tror att du som person är positiv, har viljan att ge bra service och att du kan "hugga in" där det behövs. Vi förutsätter att du har hög kvalitetskänsla, brinner för service och ständigt försöker göra det ”lilla extra” för våra gäster.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande. Eftersom att arbetstiderna kan variera en del så ser vi gärna att du är flexibel.

 

Utbildning/meriter: Arbetslivserfarenhet av motsvarande arbete är meriterande men inte ett krav.

Har du frågor om tjänsten: Kontakta Elin Rönnmark 0911-234001, elin.ronnmark@piteastadshotell.com

Ansökan sänds till: elin.ronnmark@piteastadshotell.com

Sista ansökningsdag: 1 april

Vänligen notera: Kandidater för intervju kan komma att kallas löpande innan ansökningstiden har gått ut.
För dig som inte är bosatt i Piteå kan vi erbjuda boende till förmånligt pris.