Check-in date cannot be in the past!
Check-out date has to be after check-in date!
{{ numGuests }} gäst gäster

À la carte/ bar/ nattklubb

Piteå Stadshotell är ett fyrstjärnigt affärs- & konferenshotell i hjärtat av Piteå. Under sommaren byter hotellet skepnad och blir navet  för såväl ortsbor som turister. Genom åren har vi lärt oss vad som uppskattas mest; trevligt boende, god mat och bra service. Krångligare än så är det inte.

Vad söker vi?
Just nu söker vi sommarens gladaste och härligaste serverings-, bar- och nattklubbspersonal! Självklart har du god serviceförmåga, sätter gästen i fokus och tycker det är stimulerande att arbeta i ett högt tempo.

Arbetsuppgifter
De huvudsakliga arbetsuppgifterna är daglig drift i restaurang och bar med målsättningen att tillgodose gästens behov. Förutom det bör du vara intresserad av mat och dryck då en del av arbetet är att vägleda och svara på frågor som rör meny och utbud.

Är du den vi söker?
Du bör vara positiv och utåtriktad med en avslappnad och professionell attityd. Det är även meriterande om du har kassavana, är noggrann och har nära till skratt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete. Det passar dig som söker utmaningar, trivs att arbeta i ett sammansvetsat team och har en positiv framtidstro.

 

Anställningsform: Extra- och sommarvikariat med möjlighet till fortsättning

Lön: Enligt överenskommelse

Har du frågor om tjänsten: Kontakta restaurangchef Ali Ekber Celebi ali.ekbercelebi@piteastadshotell.com

Ansökan sänds till: Ali Ekber Celebi ali.ekbercelebi@piteastadshotell.com

Sista ansökningsdag: 1 april

Vänligen notera: Kandidater för intervju kan komma att kallas löpande innan ansökningstiden har gått ut.


För dig som inte är bosatt i Piteå kan vi erbjuda boende till förmånligt pris.